A Bridgestone, a világ első számú gumiabroncs – és gumitermékeket gyártó cége, a legjobb Battlax motorkerékpárgumi-technológiáját alkalmazta a robogó motorgumi sorozatában. 

2018 februárjától a maxirobogók szerelmesei választani tudnak majd a sportos gumival ellátott Battlax Scooter SC2, és a mindennapi használtra tervezett gumival ellátott Battlax Scooter SC2 Rain között.

Nico Thuy, a Bridgestone EMEA, Motorcycle Europe vezetője kifejtette: „A Bridgestone közelebb került a fogyasztóihoz, és kétféle új Battlax robogó-motorgumit fejlesztett ki, hogy kielégítse a különböző használati és vezetési igényeket. A „flagship” Battle motorgumi-technológiánknak köszönhetően mindkét verzió, a Battlax Scooter SC2 és a SC2 Rain, a motorosok számára páratlan élményt nyújt.”

Battlax Scooter SC2: sportmotorgumi maxirobogókhoz

A Battlax Scooter SC2 száraz körülmények közötti teljesítményre összpontosít, és a legújabb Battlax Hypersport S21 technológiák segítségével fejlesztették. A motorosok nagyra fogják értékelni, hogy a teljes SC2 csomag egy hatalmas löketet ad a sportos robogók könnyű és élvezetes vezetésének.

A első- és a hátsó SC2 hypersport futófelületi mintázatai optimális szilárdságot, felületi érintkezést, és tapadási teljesítményt nyújtanak a kiváló száraz tapadáshoz kiválasztott új összetételnek köszönhetően valamennyi hőmérsékleti körülmények mellett.

A hátsókeréken lévő három rétegből álló futófelület[1] a motorosok számára mindkét esetben a legjobbat kínálja: erős tapadást és kanyarodási érintkezési érzést a vállösszetevőknek köszönhetően, és kopásállóságot a központi összetevőknek köszönhetően, valamint maximális teljesítményt a motorgumi egész élettartama során.

Battlax SC2 Rain: mindennapi használatra, biztonságos és magabiztos vezetés nedves körülmények mellett.

Battlax Scooter SC2 Rain kivételes tapadást nyújt, és kezelhetőséget biztosít nedves felületeken, hogy segítségék a robogósokat a mindennapi ingázásaik során. A fejlesztés az új Battlax Sport Touring T31 motorgumival bevezetett technológiákon alapszik, amely biztonságos és magabiztos vezetést nyújt, bármilyen körülmények között.

Mind az SC2 Rain első- ás hátsókerékgumikon a Battlax T31 sporttúrázáshoz alkalmas futófelületi mintákat alkalmaztuk, amelyeket úgy terveztek, hogy az egyenes vonalú stabilitás és az éles kezelési válaszok egyensúlyban legyenek. A nedves teljesítményt a nagyobb kitöltési arány növeli, amely javítja a vízelvezetést, és a magas szilikát tartalommal bíró új gumiösszetevőknek köszönhetően kivételes tapadási élményt nyújt mind hideg és nedves körülmények között.

A hátsókeréken lévő három rétegből álló futófelület[2] a motorosok számára mindkét esetben a legjobbat kínálja: erős tapadást és kanyarodási érintkezési érzést a peremösszetevőknek köszönhetően, és kopásállóságot a központi összetevőknek köszönhetően, valamint maximális teljesítményt a motorgumi egész élettartama során.

A Battlax Scooter SC2 2 első- és hátsókerék méretben, a C2 Rain pedig 1 első kerék és 3 első kerék méretben kapható.

[1] [2] A háromrétegű kivitelezés használati lehetősége méretenként változik.