Ha megoldást keres a flottakezelési költségeinek csökkentésére és egyszerűsítésére, használja a Bridgestone FleetPulse rendszerét.

A flotta járművek gyakori leállásával küzd? Nem engedheti meg magának a váratlan és költséges meghibásodásokat? Szeretne gondoskodni a gépjárművezetők biztonságáról, de ezzel egyidejűleg csökkenteni a flottakezelési költségeit? Van megoldásunk az Ön számára. A világ legnagyobb gumiabroncs- és gumitermékek gyártója, a Bridgestone bevezette a korszerű FleetPulse rendszert.

Mi az a FleetPulse?

A FleetPulse egy rendszer, amely egy központosított weboldalból, egy abroncsnyomás-ellenőrző rendszerből (TMPS) és egy mobil alkalmazásból áll. A legújabb technológiák és speciális érzékelők használatának köszönhetően a felhasználók teljes mértékű betekintést nyernek a járművek teljesítményére vonatkozó adatokba. A rendszer automatizálja a közúton való közlekedéshez szükséges műszaki ellenőrzést, megkönnyíti a karbantartási munkákat, valamint hatékonyan csökkenti a költségeket.

Hogyan működik a FleetPulse?

Az Android rendszerben működő alkalmazással egy olyan eszközt biztosítunk mind a gépjárművezetők, mind a szerelők részére, amely helyettesíti a gépjárművek műszaki állapotának manuális ellenőrzését. A FleetPulse rendszer korszerű technológiáinak köszönhetően az ellenőrzés egyetlen eleme sem marad kihagyva, a teljes folyamat pedig hatékonyan és gyorsan megy végbe.

A FleetPulse funkciói

És ez még nem minden. A FleetPulse központosított online portálja a felhő megoldások révén lehetővé teszi a flotta menedzserek és a karbantartó személyzet részére, hogy teljes körű betekintést kapjanak az egész flotta műszaki állapotába. Egy helyen tekinthetik meg a hibák és károk teljes naplóit és elemezhetik a teljesítményekre vonatkozó adatokat. Mindez lehetővé teszi a teljes flotta könnyű kezelését, a szerviz-látogatások megtervezését vagy új ellenőrzési listák létrehozását, amelyek azonnal elérhetők lesznek a gépjárművezetők, illetve a karbantartó személyzet számára.

A FleetPulse központosított portál könnyítést is jelent a gépjárművezetők számára, mivel az alkalmazáson keresztül nagyon gyorsan átküldhetik a meghibásodásra vonatkozó információkat vagy a gépjármű úttestről való eltávolítására vonatkozó kérést. A rendszer valós idejű kommunikációt biztosít a gépjárművezetők, a karbantartó személyzet és a flottamenedzsment között.

A FleetPulse segít megelőzni a meghibásodásokat

A FleetPulse rendszer működésének további rendkívül fontos eleme az abroncsok állapotának ellenőrzési lehetősége a flottába tartozó járművek vonatkozásában. A szolgáltatás az online vagy kiválasztott kiskereskedőknél a gépjárműhöz megrendelhető TPMS rendszer hardverkomponenseivel együtt biztosított. Egy hardverkulcsból és Tirematics optikai érzékelőkből áll. A FleetPulse alkalmazás valós időben továbbítja s gumiabroncsnyomásra vonatkozó adatokat, amelyek az online navigációs rendszerben érhetők el a gépjárművezetők és a flotta menedzserek részére. Ennek az opciónak a segítségével számos veszélyes meghibásodás előzhető meg, főleg, hogy a gumiabroncsok meghibásodásának leggyakoribb oka a lassú légszivárgás vagy a túl alacsony nyomás az abroncsokban.

A fejlett funkcióknak köszönhetően a FleetPulse rendszer nemcsak megakadályozza a meghibásodásokat. Lehetővé teszi ezen túl az üzemanyag túlfogyasztás minimalizálását, ami a széndioxid-kibocsátás csökkenését eredményezi. Megtakarításokat is garantál – megakadályozza a gumiabroncsok cseréjével járó váratlan költségeket.

Kezdje el használni a FleetPulse rendszert már ma és győződjön meg arról, milyen sokat tud változtatni az Ön cégében.