A világ vezető gumiabroncs és gumitermék vállalata hangsúlyos üzenettel tér vissza Genfbe: minden egyes ügyfelét innovációval és partnerséggel támogatja. A Bridgestone a 6. csarnokban a 6253 sz. standon mutatja be a Bridgestone és a Firestone márkák legújabb fejlesztéseit Európában.

PARTNERSÉG ÉS INNOVÁCIÓ

A főszínpadon Bridgestone és a Nemzetközi Olimpiai Bizottság izgalmas TOP Partnerség bemutatója látható majd. A frízben elhelyezett lendületes képi megjelenítés a sport és az abroncsfejlesztés innovációjának útján vezeti végig a látogatót. Az utazás csúcspontja a Bridgestone DriveGuard és DriveGuard Winter termékek bemutatása. A DriveGuard 2016. évi genfi premierje óta rendkívüli évet zárt, díjakat nyert Németországban, az Egyesült Királyságban, Írországban, Portugáliában és Franciaországban. 1  Az innováció témája folytatódik a legújabb Run-Flat Technology és az ECOPIA with ologic bemutatójával. Mindegyik kiállított abroncshoz kapcsolódik a főbb jellemzőik részletes magyarázata. Ahogy a látogató a kiállító területhez közeledik, lenyűgöző látvány fogadja: az új Aston Martin DB11 20” Potenza S007 sport gumiabroncsokkal. A Bridgestone a DB 11 kizárólagos gumiabroncs szállítója. A Potenza S001 és a legújabb generációs Turanza T001 gumik szintén ebben a prémium szegmensben találhatók meg.

A FIRESTONE MAGABIZTOSSÁGOT SUGÁRZÓ ÚJ ABRONCSVÁLASZTÉKA

A Firestone választék új csillaga első alkalommal a genfi kiállításon látható, a Roadhawk: tartósabb1; a nedves úton való tapadást tekintve első a kategóriájában, a legmagasabb szintű EU “A” címke tulajdonosa és a száraz útfelületen elért fékteljesítményben2 is első. Ebbe a körbe tartozik a Vanhawk 2, a kishaszonjárművek tartós és sokoldalú abroncsa. Teljes magabiztosságot ad az úton, hogy segítsen a lehető legjobban elvégezni a munkát. A Firestone gumiválaszték ékköve a Destination HP, zászlóshajó SUV abroncs. Sportos teljesítményre képes, a vezetés szabadságát imádó Firestone rajongók egyértelmű favoritja! És végül, a Firestone találkozóra hívja a látogatókat a Firestone Music Tour rendezvényére – egész Európa legnépszerűbb nyári zenei fesztiváljait támogatják – ahol a kiállítás megtekintéséről maradandó felvételek készülhetnek!

Várja Önt a Bridgestone és a Firestone csapata a 2017. évi Genfi Autószalonon.

 


1. A TÜV SÜD által lefolytatott független tesztek szerint is jobban teljesít a konkurens termékeknél nedves útfelületen 20,000 km futásteljesítmény után. Túltesz a főbb versenytársakon az egyenes és íves futású felúszásoknál. A vizsgálatot a TÜV SÜD folytatta le Bridgestone kérésére 2016. július és szeptember között a Firestone Roadhawk, az UniRoyal Rainsport 3, a Kleber Dynaxer HP3, a Fulda EcoControl HP és a Nexen NBlue HD+ abroncsokkal. A gumikat a TÜV SÜD vásárolta az európai piacon. A vizsgálatokat VW Golf 7 flottaüzemelésű autókon folytatták le, amelyeket 20 000 km-en át vezettek. 713086643-BM sz. jelentés.

2. A UniRoyal Rainsport 3, a Kleber Dynaxer HP3, a Fulda EcoControl HP és a Nexen NBlue HD+ gumikkal összehasonlítva. A vizsgálatot a TÜV SÜD folytatta le Bridgestone kérésére 2016. július és szeptember között az ATP Papenburg pályáján, 205/55 R16 91V méretű gumikkal. A gumikat a TÜV SÜD vásárolta az európai piacon. Teszt autó: VW Golf 7. 713086643 sz. jelentés.