Működésének 10. évfordulóját ünnepli a First Stop európai gumiszerviz hálózat, amely Magyarországon is számos egységgel segíti az autósokat a biztonságos közúti közlekedésben és gépjárműveik megfelelő műszaki állapotának megőrzésében, javításában.

First Stop egy európai gumiszerviz hálózat, amelyet a Bridgestone, a világ legnagyobb gumiabroncs vállalata alapított 1994-ben, az Egyesült Királyságban. Az elmúlt 22 évben a szervizhálózat dinamikusan fejlődött és mára már több, mint 2.000 szerviz egységével segíti autósok millióit 25 európai országban.

First Stop fő tevékenysége a személy- és teherautó abroncsok javítása, cseréje és értékesítése. Az hálózat évente mintegy 10 millió új gumiabroncsot értékesít és közel 10.000 szakembert foglalkoztat, akik kiemelkedő tudással és tapasztalattal segítik a járművezetőket.

A gumiabroncsokkal kapcsolatos szolgáltatások mellett a First Stop szervizek olajcserével, töltött akkumlátorok értékesítésével, gépjármű-diagnosztikával, fékek, kipufogó rendszerek valamint lengéscsillapítók javításával, klímatöltéssel és fertőtlenítéssel, futómű beállítással segítik a magyar gépjármű tulajdonosokat.

“Amikor megkezdtük működésünket Magyarországon, tisztában voltunk azzal, hogy erős piaci versenyben kell majd egy országos szervizhálózatot kialakítanunk és sikert elérnünk. Ennek ellenére, a rövid idő alatt képesek voltunk egy olyan szervizhálózat létrehozása, amely magas színvonalú szolgáltatásokat nyújt a magyar autósok százezrei számára és ma már Magyarországon is meghatározó szereplője a minőségi gépjárműszerviz szolgáltató piacnak” – mondta Christian Choppin, a First Stop kelet-európai vezérigazgatója. „A First Stop a Bridgestone európai kereskedelmi stratégiájának fontos eleme és mi továbbra is támogatni kívánjuk meglévő partnereket új szervizek megnyitásában, illetve jelenlegi egységeik fejlesztésében” – tette hozzá.